Floribus Flower Farm

Kwekerij & Flower Art


Verkoop

Kransen en droogbloemen producten

Een groot deel van onze bloemen gebruiken we om te drogen. De droogbloemen verwerken we in kransen en andere producten. Deze producten zijn online te koop via onze social media accounts en in de winkel van Moois en Meer in Middelburg. Wil je onze bloemen voor een bijzondere gelegenheid, voor thuis of in jouw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.  

Verkooppunten

Op dit moment kun je onze verse bloemen op woensdag en donderdag kopen bij Hoogstrate groente & fruit in Kloetinge (Zomerweg 1, 4481 BX Kloetinge). De verkoop op vrijdag en zaterdag bij de Houtzaagwerf (Oude Kortgenedijk 2, 4484 NJ Kortgene) is voor 2019 ten einde gekomen. 

Abonnement 

Wil je graag ieder weekend of om de week een vers boeket thuis ontvangen? Het is ook mogelijk om een abonnement af te sluiten. Je kunt wekelijks of twee-wekelijks een boeket ontvangen voor €25,- inclusief bezorgkosten.

Als je een abonnement wilt, kun je dit aangeven op het contactformulier.

Tijdens je vakantie kun je jouw boeket ook op een ander adres laten bezorgen. Een leuk kado bijvoorbeeld voor je ouders, zus, broer of vrienden. Vergeet dit niet tijdig aan ons door te geven natuurlijk. Uiterlijk vrijdag tot 12.00 uur.

bloemen voor ondernemers 

De sfeer binnen je bedrijf is belangrijk, daarom levert Floribus ook graag bloemen aan ondernemers. We denken met je mee als je dat wilt zodat je bloemen krijgt die het beste binnen jouw bedrijf passen. 

Nieuwsgierig? Neem contact met ons op. 

TIP: kijk ook eens bij  feestjes. Een Floribus Feest Emmer is ook geschikt voor ondernemers!


Gefällt mir