Floribus Flower Farm

Kwekerij & Flower Art

Feestjes

Floribus Feest Emmers en meer

Wil je graag bloemen om jouw feest mooi mee aan te kleden? Of ga je trouwen en wil je graag zelf je eigen trouwboeket maken? Misschien ben je zelf creatief of wil je het budget wat je in gedachten hebt niet overschrijden. Dan zijn onze Floribus Feest Emmers ideaal! Een Floribus Feest Emmer kost €40 en bevat maar liefst 60-70 bloemstelen! 

Wanneer je een datum hebt voor jouw feest of gelegenheid, kun je zelf aangeven welke kleuren en bloemen je mooi vind. Uiteraard mag je deze keuze ook aan ons overlaten. Wij zorgen dan dat de door jou gekozen bloemen op tijd geknipt en geconditioneerd zijn om opgehaald te worden. 

Neem voor meer info contact op.

Floribus Feest Vaasjes

Naast bloemen kunnen we ook een collectie van de leukste vintage tafelvaasjes (met of zonder bloemen) aan je uitlenen. Onze uiteenlopende verzameling bestaat uit grote en kleine vazen. De vazen hebben bij ons een tweede of soms zelfs al een derde leven gekregen en dat verdienen ze! 

Meer info of bestellen? Neem contact op.

Bruidswerk

Vind je het belangrijk dat de bloemen voor jullie grote dag onbespoten zijn en lokaal gekweekt? En wil je iets bijzonders zowel in bloemen als in stijl? Floribus levert ook bloemen aan getalenteerde bloemisten uit de regio. Vraag er eens naar, we brengen je graag in contact.

Gefällt mir