Floribus Flower Farm

Kwekerij & Flower Art

Flower Art & Portfolio

Floribus Flower Art is uniek en tijdloos; een uiting van onze passie voor de pure schoonheid van bloemen. 

Als je er oog voor hebt is eigenlijk iedere bloem al een kunstwerk op zich.  De natuur is onze grootste inspiratiebron. Vormen, kleuren van één of meerder bloemen of andere natuurelementen vormen vaak inspiratie voor ons werk. Dat geeft onze Flower Art een organische en authentieke uitstraling. Naast droogbloemen gebruiken we zo min mogelijk extra materialen. De materialen die we gebruiken zijn vaak hout, touw, draad of textiel (handgeverfd en ecostoffen). 

Alle bloemen die we gebruiken komen van onze eigen kwekerij. Ook het drogen doen we zelf, op een eenvoudige manier, zonder hulpmiddelen of materialen. Op deze manier gaat er geen bloem verloren en kun je eindeloos genieten van de mooie kleuren en vormen. 

Ieder product maken we met liefde. Ons werk is te zien in onze portfolio hieronder. Daarnaast zijn er een aantal items verkrijgbaar in onze webshop. Daarnaast verkopen we producten in de volgende winkels:

Moois & Meer in Middelburg 

The Blind Spot in Goes

Jungle Books (Het Kaslokaal) in Oostkapelle

Hoogstrate Groente & Fruit in Kloetinge

De Woongalerij in Kortgene

Wil je meer informatie, iets speciaals voor in een ruimte of heb je interesse in een samenwerking? Neem contact met ons op.


Portfolio

Customized design - 'Descended silence'
Garland on linen & Wall pendants
Serie 'Wall Music' - Larkspur Song
Serie 'Wall Music' - Candy Shuffle
Serie 'Wall Music' - Sunset Tunes
Strawflower garlands
Chandeliers
Wreaths