Floribus Flower Farm

Kwekerij & Flower Art

Verse bloemen

Het verse bloemenseizoen van 2021 is weer geopend!

Boeket bestellen

In de zomer kun je wekelijks een boeket vanaf €25 bestellen door ons een mailtje te sturen. Bestellen is mogelijk tot en met dinsdag. Op donderdag kun je je boeket laten bezorgen in de regio Walcheren en Noord Beveland. Je kunt er ook voor kiezen om de bloemen af te halen op donderdag of vrijdag bij de Woongalerij in Kortgene of bij Hoogstrate Groente en Fruit in Kloetinge. Bezorgen is op afspraak mogelijk en kost €3,50 extra. 

Abonnement 

Wil je graag ieder weekend of om de week een vers boeket thuis ontvangen? Het is ook mogelijk om een abonnement af te sluiten. Je kunt wekelijks of twee-wekelijks een boeket ontvangen voor €25,- inclusief bezorgkosten. We bezorgen alleen in de regio Walcheren en Noord Beveland.  

Tijdens je vakantie kun je jouw boeket ook op een ander adres laten bezorgen. Een leuk kado bijvoorbeeld voor je familie of vrienden. Vergeet dit niet tijdig aan ons door te geven natuurlijk. Uiterlijk vrijdag tot 12.00 uur.

Heb je nog vragen of wil je een abonnement afsluiten? Neem contact met ons op. 

bloemen voor ondernemers 

De sfeer binnen je bedrijf is belangrijk, daarom levert Floribus ook graag verse bloemen aan ondernemers. We denken graag met je mee zodat je bloemen krijgt die jouw bedrijf geeft wat het nodig heeft.

Wil je meer informatie? Neem contact met ons op.